Profextru komt naar België met de oplossing voor oever- en dijkbescherming

Profextru fabriceert kunststofprofielen

Profextru is een Nederlandse producent van kunststofprofielen. Deze kunststofprofielen worden gemaakt uit gerecycleerde PVC. Ze zijn al 20 jaar actief op de Nederlandse markt, maar ook internationaal. Het is nu tijd voor Profextru om de Belgische markt aan te spreken. Daarom staan zij u graag te woord op Open Spaces.

Prolock | Oever- en dijkbescherming

Het bedrijf is opgedeeld in vier business units. Het is met business unit “Prolock” dat ze op Open Spaces zullen staan. Dit is een duurzame oplossing van oever- en dijkbescherming, meer specifiek beschoeiing en damwanden. Het is een systeem op zich vanuit een combinatie van kunststof scherm en houten paal. De toepasbaarheid van het systeem, groot of klein, is oneindig. Een soortgelijk systeem zal u niet snel vinden. Het is dus zeker de moeite om eens langs te gaan op hun stand. U kan er namelijk het Prolock systeem bekijken.

Bezoek Profextru op Open Spaces

Duurzaamheid, circulariteit, toepasbaarheid en recycling zijn belangrijke kernwaarden voor Profextru. Deze zullen zij u presenteren op de beurs. Ze ondernemen duurzaam en gebruiken duurzame materialen. De producten die ze maken zijn 100% circulair. De Prolock is een innovatief product voor in België en is toepasbaar in elke situatie. Alles is mogelijk met het Prolock systeem.

More To Explore