100% Belgisch bij The Compost Bag Company

Composteerbare zakken en folies

The Compost Bag Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van composteerbare zakken en folies. Verschillende toepassingen zijn mogelijk. De grootste markt is het selectief ophalen van organisch afval (keukenafval, tuinafval, .). De producten worden gebruikt om het organisch afval op een hygiënische manier te kunnen verzamelen zodat deze met volledige inhoud en zak naar de compostering site kunnen gaan en volledig mee worden opgenomen in het compostverhaal. Hierdoor worden micro-plastics in de bodem vermeden.

100% Belgisch

De producten worden allemaal lokaal gemaakt. Er worden enkel Europese grondstoffen gebruikt. Het is een 100% Belgische onderneming en zijn gevestigd te Herent, nabij Leuven. The Compost Bag Company is actief in Europa. Ze zijn een kleine Belgische speler maar binnen het Europese domein gekend voor zijn kwaliteit en service.

Bezoek The Compost Bag Company op Open Spaces

Steden en gemeenten zijn een belangrijke markt voor The Compost Bag Company. Velen kennen hun verhaal, maar nog niet iedereen. Wilt u het verhaal ook leren kennen? Kom dan zeker langs hun stand. U kan er enkele nieuwigheden ontdekken zoals de GEPP. Met deze collector,  in combinatie met de composteerbare hondenpoepzakje heeft u een slimme, propere en onderhoudsarme hoedepoep “vuilbak” voor uw openbare ruimtes. Ook kan u de volledige collectie van verschillende formaten composteerzakken bekijken. Van de kleine zakjes voor in de keuken tot de grote liners van 120-240 liter om uw container te beschermen van het organisch afval.

More To Explore