Vakbeurs

voor inrichting van
open(bare) ruimte

27 sept 2022
Flanders Expo

Open Spaces – what’s in a name

Open(bare) en recreatieve ruimtes zijn steeds belangrijker voor ons leefcomfort. Ruimtes om te ontmoeten, ontspannen of sporten. De inrichting en ontwikkeling ervan vraagt om innovatie en doelgerichte infrastructuur. Open Spaces brengt alle spelers samen, mét dubbel potentieel: voor leveranciers om producten en expertise te tonen, aan besturen om inspiratie op te doen.

Doe mee!

  •  1-daags beurs- & netwerkevent
  • Alle spelers en informatie onder 1 dak
  • Naast vakbeurs Green met 10.000 groenprofessionals
  • Doelgericht contacten leggen met Smart Badge technologie
  • Diversiteit troef voor inrichting, ontwikkeling en onderhoud van publieke ruimte

Bent u aanbieder?

Open Spaces is exposure ten top voor u als exposant. Een krachtige all-in beursformule die toelaat snel op te bouwen, de ganse dag contacten te verzamelen om meteen na het event potentiële klanten persoonlijk op te volgen. Uw business boost begint hier.

Zoekt u oplossingen voor open ruimte?

De nieuwste ontwikkelingen, duurzame producten en tonnen inspiratie krijgt u hier uit eerste hand, in een aangename sfeer. Samen maken we parken, pleinen, recreatieparken, pretparken, (sport)terreinen en evenementen in openbare ruimtes futureproof.

Green – Vakbeurs voor de private & publieke groensector

Een mooi extraatje: naast Open Spaces vindt Green plaats, hét trefpunt voor park- en tuinaanleg. Goed voor 10.000 groenprofessionals die ook toegang krijgen tot Open Spaces. 

Open Spaces, the place to be voor open(bare) ruimte