GRASROBOTS.be BV

Over ons

Sinds het begin van GRASROBOTS.be in 2005 specialiseren wij ons in robotmaaiers, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten zoals bedrijven, sportclubs of overheden met grote grasvlaktes.

De motor van GRASROBOTS.be? Dat is Nico Janssens, bestuurder én pionier. Door zijn passie voor natuur en tuinen en zijn voorliefde voor mechanica en automatisering, verrichtte hij baanbrekend onderzoek in de markt van robotmaaiers. Samen met een team van experten gaat Nico tot het uiterste om jou elk seizoen opnieuw te laten genieten van een betrouwbare grasrobot en een mooi gemaaid gazon.

Hoe maken wij het verschil? Door ons te specialiseren in grasrobots. Dit vertaalt zich in een doorgedreven kennis van ons product en op het vlak van automatisch maaien. In objectief en vakkundig advies op maat. In een professionele installatie en afwerking. In een persoonlijke aanpak en opvolging. Én in zorgeloze servicepakketten.

Waar vind je ons? Zowel in Dendermonde (robotmaaiers) als in Waregem (robotmaaiers en andere tuinmachines). Via www.grasrobots.be stellen wij ook een online shop ter beschikking.

Jouw gazon in topvorm houden, daar gaan we voor!

Nieuws

Neem contact met ons op