Defibrion BV

Defibrion BV

Over ons

Samen levens redden

Defibrion is dé specialist in AED & BHV. Onze missie? Dat ieder mens effectief kan worden geholpen bij noodsituaties op de werkplek en in openbare ruimtes.

Defibrion maakt werk- en leefomgevingen veilig sinds 2008. Waar we toen begonnen met een team van 5 mensen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 40 enthousiaste medewerkers.

Wij zijn exclusief importeur van HeartSine AED’s en bieden een ruim assortiment aan veiligheidsmiddelen. Daarnaast hebben we een eigen AED-kastenserie ontwikkeld, genaamd ARKY, die wereldwijd in ruim 30 landen wordt verkocht. Groei, ontwikkeling en innovatie zijn dan ook belangrijke peilers, zowel binnen ons bedrijf als binnen onze branche. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en maken graag het verschil met nieuwe oplossingen.

Wij verzorgen niet alleen de levering en installatie van producten, ook voor onderhoud en training kunnen klanten bij ons terecht. Al met al bieden we één loket voor producten, diensten en advies op het gebied van (bedrijfs)veiligheid. Volledige ontzorging is waarin we ons onderscheiden, evenals snelle service en persoonlijke aandacht. Samen met onze klanten en partners maken we het verschil in situaties waarbij elke seconde telt.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op