Belurba

Belurba

Over ons

Belurba, uw partner voor de inrichting van de buitenruimte.
Doordacht ontworpen park- en straatmeubilair van bestendige materialen maakt Belurba een sterke partner voor het inrichten van de openbare ruimte. Het is onze missie ervoor te zorgen dat mensen zich thuis kunnen voelen in de buitenruimte. Daarom biedt ons standaard assortiment een grote diversiteit qua vormgeving. Esthetiek gecombineerd met functionaliteit en veiligheid zijn bij al onze ontwerpen van uiterst belang.

Belurba is reeds 15 jaar actief op het gebied van straatmeubilair in de breedste zin. Aankopers, planners en ontwerpers van groenvoorziening in openbare ruimtes alsook aannemers van openbare werken vormen onze opdrachtgevers. Wij zijn dan ook een vaste partner voor steden en gemeenten.
Sinds 2014 maakt Belurba onderdeel uit van het bedrijf NB engineering, hierdoor is het bedrijf van Brussel naar Hamont-Achel verhuisd.

Belurba

Het in 2003 opgerichte Belurba maakt sinds 2014 deel uit van Nibotechnics. Hierdoor verhuisde het bedrijf van Brussel naar Hamont-Achel. Het werd mogelijk om de verkoopafdeling te versterken met een eigen ontwerp- en tekenafdeling, evenals de interne productie van het straatmeubilair. Het bedrijf kent tot op heden dan ook een mooie groei. Een plezierige samenwerking met tevreden opdrachtgevers staan hierbij steeds centraal.

Duurzaamheid

Resistentie tegen o.a. regen en wind dient gegarandeerd te worden. Ons straatmeubilair wordt dan ook vervaardigd uit bestendige materialen. Hierdoor beperken we het onderhoud en verlengen we de levensduur.

Door gebruik te maken van FSC gecertificeerde materialen – duurzaamheidsklasse 1 – en de productie intern uit te voeren, proberen we de impact op het milieu te verkleinen. Zowel duurzaamheid als ecologie gaan hierbij hand in hand en maken van onze producten een goede investering.

Maatwerk

Wij bieden, naast de standaard producten, eveneens de mogelijkheid producten te personaliseren. Onze experts helpen u verder bij het bedenken en ontwerpen van straatmeubilair voor uw persoonlijk project. U kan ook zelf een ontwerp aanleveren dat wij technisch uitwerken, produceren en plaatsen.

Productie en plaatsing

Alle metaalwerken zoals zagen, lassen, … en de volledige afwerking d.m.v. stralen, metalliseren en poederlakken worden uitgevoerd door onderlegde en gepassioneerde vaklui. Doordat deze processen intern plaatsvinden, zijn we in staat om met korte levertijden een uitstekende kwaliteit te garanderen. Zelfs de plaatsing kan worden uitgevoerd door onze eigen monteurs.

Sinds 2020 zijn wij zelfs een PEFC™ en FSC® CoC gecertificeerd bedrijf.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op